Hoover Vam predstavlja Athen Evo

Novi bežični štapni usisivač bez kese, sa jačinom do 25.2V, ekstremno pokretan pruža vrhunske performanse. Autonomija od 60 minuta će Vam omogućiti da usisate celu kuću bez dopunjavanja baterije. Ova linija sadrži i model sa lithium baterijama koje garantuju visoke performanse čišćenja zahvaljujući konstantnoj snazi i kraćem vremenu punjenja. Otkrijte slobodu bežičnog usisavanja!

Pogledajte video

Izvanredne performanse čišćenja

Athen Evo garantuje performanse čišćenja visoke klase, koje se mogu uporediti sa običnim usisivačima snage 2500 W. Uklanja vie od 100% prašine sa tvrdih podova.

Autonomia fino a 120 minuti

Izvanredna autonomija

Možete očistiti celu kuću na samo jednom punjenju - autonomija rada Athen Evo je do 60 minuta.

Maksimalna pokretljivost

Inovativan EASY DRIVING sistem Vam omogućava da lako očistite oko Vašeg nameštaja i drugih prepreka u Vašem domu. Posebna mogućnost savijanja 180° će Vam pomoći da pristupite i površinama koje su najteže za čišćenje, i to jednostavnim okretom Vaše ruke - bez muke!

Prikladan za sve površine

Motorizovana turbo četka čini Athen Evo the idealnim proizvodom za čišćenje svih površina, čak i najosetljivijih (kao što je parket).

Lak za upotrebu

Athen Evo je dizajniran da Vam omogući vrhunski komfor i najvišu fleksibilnost pri korišćenju.

Status punjenja baterije uvek pod kontrolom

Ekskluzivan i praktičan LED ekran Vam pomaže da uvek držite status baterije pod kontrolom. Ovaj display Vam takođe omogućava da imate uvid u progres punjenja baterije. Svetlo koje zatrepti indikuje kada je Athen Evo ponovo spreman za korišćenje.

Lak za održavanje

Čišćenje motorizovane rotirajuće četke je izuzetno lako za čišćenje, zahvaljujući posebnom sistemu otvaranja. Dva jednostavna poteza za vađenje četke čine održavanje lakšim, a takođe smanjuje i kontakt sa prašinom. Lako i čisto.

Brzo i lako pražnjenje

Athen Evo ima veliku posudu za prašinu koja se lako vadi i još lakše prazni, pri čemu znatno smanjuje kontakt potrošača sa prašinom. Perifi HEPA filter će zadržati čak i namanje četice prašine, čime se garantuje optimalna filtracija i re-emisija čistog vazduha u okolinu.

Vertikalna pozicija za parkiranje

Athen Evo je lak za odlaganje, tokom i nakon korišćenja, zahvaljujući svojim komfornoj vertikalnoj poziciji parkiranja.

Lak i praktičan

Athen Evo je brz i praktičan za upotrebu, idealan za čišćenje čak i najvećih površina sa malo napora.

Performanse i dizajn

Ultra tanak dizajn

Ultra tanak dizajn

Specijalan ultra tanak dizajn četke omogućava da pristupite svuda, čak i iza kreveta ili ispod nameštaja.

Maksimalno prijanjanje pri korišćenju

Struktura točkova i njihova posebna teksturisana površina garantuju maksimalnu prilagodljivost svim podovima.

Povećana preglednost pri čišćenju

Nastavak sa četkom je opremljen LED lampicama kako bi povećao vidljivost čak i u najtamnijim ćoškovima (npr. ispod nameštaja).

Dva nivoa snage

Možete podesiti nivo snage prikladan za vrstu čišćenja koja Vam je potrebna.

Turbo Funkcija

U slučaju veoma zaprljanih površina, možete koristiti Turbo funkciju. Najviši nivo snage Vam omogućava da efikasno očistite čak i najtvrdokornije nečistoće.