Povežite vaš prečišćivač sa hOn aplikacijom

Povežite H-PREČIŠĆIVAČ sa hOn aplikacijom i pristupite čitavom spektru funkcija koje će poboljšati vaše korisničko iskustvo.

 

KOMANDE&UPRAVLJANJE

Možete upravljati daljinski svim režimima prečišćivanja, kao i podesiti preferirani ciklus za Difuzer i Ovlaživač. Takođe, možete proveriti status proizvoda i način održavanja, pronaći uputstvo za upotrebu i pročitati razne savete vezane za vaš proizvod, ali i pogledati video tutorijale i podesiti određene programe i obaveštenja.

Nadzor nivoa ugljen-monoksida je uvek uključen i ukoliko dođe do prepoznavanja ugljen-monoksida a u okolini H-PREČIŠĆIVAČ će vas obavestiti alarmom i notifikacijom u hOn aplikaciji.

 

PRIKUPLJANJE EKSTERNIH I INTERNIH PODATAKA

Zahvaljujući Wi-Fi konekciji, H-PURIFIER vrši proveru interne i eksterne životne sredine. To vam pruža pravovremeno upoređivanje kvaliteta vazduha i automatski radi na balansu zdravog vazduha u vašem domu. Dostupni podaci na hOn aplikaciji uzimaju u obzir ove čestice: PM2.5, PM10 i VOC. Statistika i grafikoni se mogu proveriti putem hOn aplikacije da bi se dobili personalizovani saveti i instrukcije kako poboljšati vazduh unutar kuće.

Zahvaljujući hOn aplikaciji, korisnik je u mogućnosti da proveri AQI (Indeks kvaliteta vazduha) kako bi dobio dnevnu prognozu i pristupio istorijskim podacima. Informacije o kvalitetu vazduha spolja sadrže statističke podatke kao i trodnevnu prognozu.

 

ALERGIJSKI PROFIL KORISNIKA

Odmah nakon pokretanja, imaćete priliku da kreirate sopstveni alergijski profil tako što ćete birati između najčešćih alergena na koje ste alergični kao što su polen, trava, breza, maslinovo drvo itd. Ova funkcija obezbeđuje visoku zaštitu osetljivim korisnicima kako bi poboljšali performanse proizvoda i garantovali čistije i zdravije kućno okruženje.

hOn Aplikacija može da prati prisustvo polena na otvorenom i obavesti proizvod o njihovom prisustvu. U toku podešavanja profila, režim za alergiju na polen će se automatski uključiti i savetovati vas ukoliko detektuje odabrane polenske alergene.

 

NIVO POLENA

Hon aplikacija uvek brine o zdravlju čak i najosetljivijih ljudi. Najrelevatniji podaci prikazani su na osnovu Alergijskog Profila Korisnika kako bi vam pružili unikatno i personalizovano iskustvo.

Možete pristupiti istoriji podataka kao i prognozi istih. Podaci mogu biti filtrirani na nedeljnom ili mesečnom nivou.