Hoover Vam predstavlja Synthesis

Synthesis je najinovativniji multiciklonski usisivač iz Hoover asortimana koji kombinuje inovacije, tehnologije i dizajn.

Nova PACT (Power Active Compaction Technology), patentirana od strane Hoover-a, garantuje da su performanse uvek na zavidno visokom nivou.

Niska potrošnja energije, znatno ređa potreba za čišćenjem i održavanjem aparata, kao i neprevaziđena posuda za prašinu koja čini ovaj usisivač jedinstvenim.

10 litara prašine kompresovano u samo jednom litru! 

 

Inovacije i tehnologija

Synthesis je dizajniran u skladu sa najinovativnijim tehnologijama patentiranim od strane Hoover-a, namenjene da Vam olakšaju život. On garantuje izvanredne performanse čišćenja ukombinovane sa visokom energetskom efikasnošću.

 

Do 10 litara prašine u prostoru samo jednog litra*

PACTPACT je jedinstvena tehnologija koja kompresuje svu prašinu sakupljenu u Vašem domu. Motorizovani propeler u centru posude se konstantno okreće i kompresuje prašinu u delu koji se postepeno širi.

*Test kompresije u Hoover laboratorijama koji je vršen sa prašinom iz pravih uslova domaćinstva. Kompresija je izmerena u poređenju sa prašinom skupljenom u odnosu na Hoover XP71 model. Rezultati se mogu razlikovati u zavisnosti od materijala i okoline.

 

Multiciklonska tehnologija visoke efikasnosti

Tecnologia AirvolutionAirvolution tehnologija Patentirana multiciklonska tehnologija garantuje najvišu efikasnost u razdvajanju prašine. Snažna centrifugalna sila koja razdvaja čak i najfinije čestice prašine sprečava blokiranje filtera i garantuje konstantno dobre performanse. To znači još lakše održavanje i ređe čišćenje filtera!

 

 

Posuda koja se širi      

Synthesis ima jedinstvenu posudu koja se tokom rada širi, i može da prikupi do 10 litara prašine.*

*Test kompresije u Hoover laboratorijama koji je vršen sa prašinom iz pravih uslova domaćinstva. Kompresija je izmerena u poređenju sa prašinom skupljenom u odnosu na Hoover XP71 model. Rezultati se mogu razlikovati u zavisnosti od materijala i okoline.

Vrhunske performanse

Inovativne PACT i AirVolution tehnologije, kombinovane sa motorom visoke efikasnosti i specijalnim Hoover nastavcima, omogućavaju da Synthesis postigne izvanredne performanse.

Izvrsna energetska efikasnost

Izvrsna energetska efikasnost

A klasa energetske efikasnosti garantuje odlične rezultate čišćenja uz znatno manju potrošnju energije.

Visoke performanse na tvrdim podovima

Visoke performanse na tvrdim podovima              

Izvanredne performanse usisavanja papučice za tvrde površine - usisa 111% u odnosu na svoju površinu.

Filtracija najvišeg nivoa

Vazduh koji se vraća u sobu je uvek potpuno pročišćen zahvaljujući HEPA filteru koji garantuje efikasnost filtracije do 99.98%.

Tihi rad

Tihi rad                   

Synthesis je jedan od najtiših usisivača u kategoriji, sa nivoom buke od samo 75 dBA.

Maksimalna higijena

Synthesis je idealan ya ljude koji imaju alergije i ne mogu biti u kontaktu sa prašinom.

Nema širenja bakterija

Posuda za prašinu je tretirana srebrnim jonima koji sprečavaju širenje bakterija. Synthesis je zato idealan za ljude koji imaju alergije ili kućne ljubimce u kući.

Nema kontakta sa prašinom

Synthesisova posuda za prašinu ima veliki kapacitet, i laka je za vađenje i pražnjenje, tako da sprečava bilo kakav kontakt sa prašinom. Pored toga, perivi HEPA filter zadržava čak i najmanje čestice prašine.

Jedinstveni dizajn

Synthesis je dizajniran da Vam omogući vrhunske performanse sa visokim stilom - snažan i solidan, ali sa jedinstvenim i prefinjenim dizajnom.

LED display Vam omogućava da uvek kontrolišete status rada Synthesisa. Specijalni indikatori Vam omogućavaju da pravilno koristite ovaj usisivač.

 

 

 

 

 

Nastavci

Zahvaljujući inteligentnoj ručci sa integrisanom četkom i još mnoštva dodataka koji dolaze uz ovaj usisivač, moći ćete da uklonite prašinu i iz najosetljivijih površina.

 

Parquet extra

Parquet Extra četka sa svojim mekim nastavcima i točkićima garantuje efikasno i pravilno čišćenje bez grebanja na svim tvrdim površinama (kao što su parket, pločice...).

Mini Turbo četka

Mini Turbo četka

Specijalna Mini Turbo četka, posebno napravljena da dubinski čisti nameštaj, je tretirana tehnologijom Srebrnih jona kako bi sprečila širenje bakterija.

Dodaci na dohvat ruke

Praktični nastavci Synthesisa se mogu staviti na cev, tako da uvek budu na dohvat ruke.

Otkrijte asortiman

Cilindrični usisivači
1 Proizvod
Close Details
 • Naziv proizvoda / Kod
 • Sistem separacije
 • Zapremina posude (l)
 • Zapremina kese
 • N/A
 • Working radius (m)
 • Sistem filtracije
Synthesis
ST71_ST20011
 • ST71_ST20011
 • Multiciklonska tehnologija
 • 10
 • N/A
 • 13
 • Perivi HEPA